Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha821g1363kcal156g0g82.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso41g6.2kcal0.4g0.9g0.1g0.6g
Rypsiöljy 55g490kcal0g0g55.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]236g797kcal28.3g0g87.3g0g
Sipuli (kuorittu)82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 8.2g26kcal1.2g1.5g1.1g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5409kcal374g12.6g452.4g10.2g
Valittu annoskoko1250g2704kcal187g6.3g226.2g5.1g
Annoskoko puolitettuna625g1352kcal93.5g3.2g113.1g2.6g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119