Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g17g61kcal7.6g6.8g1g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g462g1618kcal55.5g328.3g9.7g13.9g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g308g555kcal46.2g64.7g13.3g135.6g
Rypsiöljy rainbow77g694kcal0g0g77.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 385g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5856kcal218.6g799.6g202.2g299g
Valittu annoskoko1250g2928kcal109.3g399.8g101.1g149.5g
Annoskoko puolitettuna625g1464kcal54.7g199.9g50.6g74.8g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330