Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g27g124kcal0.1g0.1g13.7g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g107g419kcal0.2g104.2g0g0g
Raparperi 516g174kcal3.6g28.4g0.5g7.2g
Culinesse (Flora), annos 10g134g618kcal0.7g0.7g68.5g0g
Sokeri 160g649kcal0g159.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu118g149kcal13g0.4g10.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 175g599kcal17.8g122.2g2.1g6.1g
Leivinjauhe 5.4g9kcal0.3g2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5.4g21kcal0g5.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.7g8.4kcal0.3g1.6g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5539kcal72g849.2g191.2g28.2g
Valittu annoskoko1250g2769kcal36g424.6g95.6g14.1g
Annoskoko puolitettuna625g1385kcal18g212.3g47.8g7.1g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570