Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)137g288kcal19.2g0.8g23.3g0g
Pekoni, paistettu 46g235kcal7.5g0g23.1g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Paprika punainen 78g23kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Paprika vihreä 78g17kcal0.7g1.9g0.2g1.5g
Tomaatti 342g78kcal1.9g11.8g1g4.8g
Voi 18g133kcal0.2g0.1g14.8g0g
Suola, annos 3g4.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 402g573kcal50.2g1.2g41.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 91g301kcal1.8g2.7g32g0g
Paprikajauhe 3.7g12kcal0.5g0.7g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3348kcal166.6g50.2g273g20.2g
Valittu annoskoko1250g1674kcal83.3g25.1g136.5g10.1g
Annoskoko puolitettuna625g837kcal41.7g12.6g68.3g5.1g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614