Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen589g766kcal100.1g11.8g48.3g0.6g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g196g28kcal3.7g0.8g1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu6.5g6.8kcal0.5g1.1g0g0.1g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g327g884kcal36g157.1g9.8g0.7g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 131g90kcal2g5.5g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3546kcal284.6g352.6g131.2g2.8g
Valittu annoskoko1250g1773kcal142.3g176.3g65.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna625g887kcal71.2g88.2g32.8g0.7g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902