Kukkakaaliporkkanagratiini

1 pieni kukkakaali
3 pientä porkkanaa
1 dl kolme juustoa ruokakermaa
1 dl Polar 10% juustoa
Keitä kukkakaalit ja porkkanat melkein kypsiksi.

Sekoita juustoruokakerma ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hekos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 694g167kcal12.6g15.3g2.1g16g
Porkkana, keitetty, suolaa 208g69kcal1.3g11.8g0.4g5.4g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g174g208kcal5.9g6.3g17.4g0g
Polar 10% (Valio)174g365kcal55.6g0g17.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1618kcal150.8g66.8g74.6g42.8g
Valittu annoskoko1250g809kcal75.4g33.4g37.3g21.4g
Annoskoko puolitettuna625g405kcal37.7g16.7g18.7g10.7g
Arvot/100g100g65kcal6g2.7g3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129229