Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g613g1397kcal116.4g0g104.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g86g232kcal6.4g42g4.3g8.6g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g306g199kcal9.8g14.7g10.7g0g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Korppujauho (X-tra)153g582kcal19.9g116.4g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5082kcal328g346.8g263.4g17.2g
Valittu annoskoko1250g2541kcal164g173.4g131.7g8.6g
Annoskoko puolitettuna625g1271kcal82g86.7g65.9g4.3g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519