Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 248g96kcal1.1g16.9g1.2g6.5g
Karpalo 257g84kcal1.1g8.9g1.8g8.5g
Vesi621g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow124g422kcal14.9g86.9g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1204kcal34.2g225.4g11g30g
Valittu annoskoko1250g602kcal17.1g112.7g5.5g15g
Annoskoko puolitettuna625g301kcal8.6g56.4g2.8g7.5g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832