Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g200g660kcal32g123.9g4g12g
Atria kevyt jauheliha466g793kcal88.6g0g46.6g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)7.3g21kcal0.7g1.3g1.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen466g154kcal15.4g22.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3483kcal292.8g300.2g119.2g25.2g
Valittu annoskoko1250g1741kcal146.4g150.1g59.6g12.6g
Annoskoko puolitettuna625g871kcal73.2g75.1g29.8g6.3g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130377