Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 152g809kcal0.3g0.4g91.2g0g
Sokeri 129g525kcal0g129.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 183g229kcal20.1g0.5g16.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g313kcal9.3g63.9g1.1g3.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 91g306kcal0.1g74.5g0g1.3g
Leivinjauhe 7.6g13kcal0.4g2.9g0g0g
Mustikka metsä- 274g121kcal1.4g17.5g1.6g9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%304g183kcal9.7g21.6g6.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g73kcal0g18.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5142kcal82.6g657g233g27g
Valittu annoskoko1250g2571kcal41.3g328.5g116.5g13.5g
Annoskoko puolitettuna625g1285kcal20.7g164.3g58.3g6.8g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980