Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 560g196kcal25.9g10.9g1.7g14g
Jauheliha, sika-nauta 187g413kcal32.6g0g31.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 280g924kcal5.6g8.4g97.9g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)37g30kcal1.3g7.1g0.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa93g280kcal21.5g0g21.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g93g261kcal17.7g0g20.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4208kcal209.2g52.8g347.4g28g
Valittu annoskoko1250g2104kcal104.6g26.4g173.7g14g
Annoskoko puolitettuna625g1052kcal52.3g13.2g86.9g7g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366