Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g256g72kcal1.5g15.2g0.5g6.4g
Lanttu 256g74kcal2.6g11.8g0.8g4.6g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g341g410kcal11.3g12.6g34.1g0g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Oliiviöljy 34g302kcal0g0g34.1g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 256g46kcal1.4g6.4g1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1885kcal38g105.2g141.6g29.4g
Valittu annoskoko1250g942kcal19g52.6g70.8g14.7g
Annoskoko puolitettuna625g471kcal9.5g26.3g35.4g7.4g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.2g5.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600