Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 1092g1948kcal176.3g77.6g87g77.2g
Sipuli (kuorittu)91g25kcal1.2g4.4g0.2g1.5g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl55g491kcal0g0g54.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4955kcal357g168.2g283.8g158g
Valittu annoskoko1250g2478kcal178.5g84.1g141.9g79g
Annoskoko puolitettuna625g1239kcal89.3g42.1g71g39.5g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.4g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135089