Kermainen bulgurimaksa-risotto

Käsittele maksa ja pilko sopivan pieniksi paloiksi, ruskista pannulla kauniin väriseksi ja kypsäksi sekä mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää tilkka öljyä ja sulata siihen kasvisliemikuutio, lisää pilkotut ja sulat kasvikset sekaan.

Kun olet hetken näitä kuumentanut, lisää kerma ja mausta sopivaksi mm. suolalla ja pippurilla.

Käännä levy pienelle, lisää bulgurivehnä ja sekoita se kermaan niin, että kerma peittää ihan kaikki mitä pannulta löytyy ja laita kansi päälle, anna hautua n. 15-20 minuuttia välillä sekottaen tai kunnes bulguri on kypsää.

Nam!

Huom! Bulgurin voi vaihtaa myös riisiin tai tattarisuurimoihin!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 594 grammaa

Zigzag
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa naudan 281g368kcal51.6g16.3g10.4g0g
Rypsiöljy 14g126kcal0g0g14.2g0g
Parsakaali pakaste Rainbow281g56kcal8.4g5.6g0g7g
Kukkakaali, pakaste, Apetit281g48kcal4.5g6.2g0.6g5.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)281g239kcal2.8g9.8g19.6g0g
Bulgur-vehnä (Gogreen), annos 40g105g365kcal13.7g70.5g2.1g6.3g
Kasvisliemikuutio 7.7g24kcal0.7g1g1.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2450kcal163.4g218.8g97.4g37.4g
Valittu annoskoko1250g1225kcal81.7g109.4g48.7g18.7g
Annoskoko puolitettuna625g613kcal40.9g54.7g24.4g9.4g
Arvot/100g100g98kcal6.5g8.8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135097