Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka417g700kcal83.3g0g41.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g208g115kcal6.5g13.3g4.2g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g104g271kcal15.6g0.2g22.9g0g
Tomaattimurska 521g153kcal2.9g27.6g1g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2477kcal216.6g82.2g139.6g19.8g
Valittu annoskoko1250g1239kcal108.3g41.1g69.8g9.9g
Annoskoko puolitettuna625g619kcal54.2g20.6g34.9g5g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570