Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g338g1251kcal15.2g104.8g84.5g12.5g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja338g264kcal56.8g0g3.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu172g217kcal19g0.5g15.5g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g8.5g5.1kcal0.1g0.9g0g0g
Suola, annos 3g5.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 338g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.7g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.7g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 47g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3508kcal183.6g217.8g207g26.6g
Valittu annoskoko1250g1754kcal91.8g108.9g103.5g13.3g
Annoskoko puolitettuna625g877kcal45.9g54.5g51.8g6.7g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135674