Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Purjosipuli 199g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Valkosipuli 8g8.6kcal0.6g1.3g0g0.2g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Kasvisliemikuutio 11g33kcal1g1.5g2.6g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 498g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 399g429kcal33.6g55.8g1.4g27.9g
Persilja 50g14kcal0.7g0.5g0.1g4g
Ruohosipuli 20g4.5kcal0.3g0.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1279kcal81g133.6g29.4g75.8g
Valittu annoskoko1250g640kcal40.5g66.8g14.7g37.9g
Annoskoko puolitettuna625g320kcal20.3g33.4g7.4g19g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.3g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910