Ihana kesäkurpitsavuoka

500g paistijauhelihaa
öljyä paistamiseen
1 kg kesäkurpitsa
2 reilunkokoista sipulia
140g tomaattipyrettä
1dl vettä
4 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
1 pss (150g) emmental punaleima raastetta

Viipaloi kesäkurpitsa reiluiksi viipaleiksi, paista öljyssä kullanvärisiksi, laita niistä puolet uunivuoan pohjalle ja puolet odottamaan lautaselle.

Ruskista jauheliha ja hienn.

Sipulit ja valkosipulin kynnet.

Lisää pannulle tomaattipyree, vesi ja mausteet, anna hautua n. 10 min., jonka jälkeen voit kaataa seoksen kesäkurpitsojen päälle.

Lado pinnalle loput kesäkurpitsaviipaleet ja reilusti juustoraastetta.

Kypsennä 175 astetta n. 35 min. Anna vetäytyä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Eija62
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%604g1028kcal120.9g0g60.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g163kcal0g0g18.1g0g
Sipuli (kuorittu)121g33kcal1.6g5.8g0.2g2.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g169g125kcal7.6g21.8g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 121g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g17g18kcal1.3g2.8g0.1g0.3g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g6g14kcal0.7g2.3g0.2g0g
Oregano, kuivattu 6g19kcal0.7g1.3g0.6g2.6g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g181g707kcal52.6g1.1g52.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2499g4211kcal370.8g70.2g265g10g
Valittu annoskoko1250g2106kcal185.4g35.1g132.5g5g
Annoskoko puolitettuna625g1053kcal92.7g17.6g66.3g2.5g
Arvot/100g100g169kcal14.8g2.8g10.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136556