Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl298g230kcal50.7g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 497g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g149g90kcal2.2g19.4g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl100g169kcal17.9g1.4g9.9g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Lanttu 75g22kcal0.7g3.4g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1206kcal145.6g61.6g40.2g10.2g
Valittu annoskoko1250g603kcal72.8g30.8g20.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna625g302kcal36.4g15.4g10.1g2.6g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353