Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit454g95kcal15g8.6g0g11.3g
Kukkakaali, pakaste, Apetit567g96kcal9.1g12.5g1.1g10.8g
Voi 102g741kcal1.2g0.4g83g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g127g356kcal24.1g0g27.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2576kcal98.8g43g224g44.2g
Valittu annoskoko1250g1288kcal49.4g21.5g112g22.1g
Annoskoko puolitettuna625g644kcal24.7g10.8g56g11.1g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584