Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 189g648kcal19.2g132.2g2.3g6.6g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g73g76kcal4.3g10.8g1.8g12g
Sokeri 63g254kcal0g62.4g0g0g
Leivinjauhe 7.3g13kcal0.4g2.7g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g131g601kcal0.7g0.7g66.7g0.1g
Kananmuna kuoreton 160g228kcal20g0.5g16.4g0g
Mustikka metsä- 262g115kcal1.3g16.7g1.6g8.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 291g186kcal9.3g14g10.2g0g
Sokeri 62g251kcal0g61.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka7.3g29kcal0g7.2g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g7.3g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4880kcal110.4g617.8g206.8g54.6g
Valittu annoskoko1250g2440kcal55.2g308.9g103.4g27.3g
Annoskoko puolitettuna625g1220kcal27.6g154.5g51.7g13.7g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520