Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 305g209kcal44.1g0g3.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g61g17kcal0.8g2.9g0.1g1g
Appelsiini, kuorittu 204g96kcal1.1g18.1g0.6g4.3g
Salaatti, jäävuori tuore407g41kcal4.5g3.3g0.8g4.1g
Kurkku 143g16kcal0.8g2g0.1g1g
Halloumi-juusto light, 100g102g224kcal27.5g1g12.2g0g
Hunaja 14g47kcal0.1g11.5g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen14g27kcal0.1g6.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1351kcal158g90.4g34.6g20.8g
Valittu annoskoko1250g675kcal79g45.2g17.3g10.4g
Annoskoko puolitettuna625g338kcal39.5g22.6g8.7g5.2g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029