Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 488g78kcal3.7g9.8g0.5g9.8g
Parsakaali brokkoli 195g69kcal9g3.8g0.6g4.9g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 10g32kcal0.9g1.4g2.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 488g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 15g41kcal0.3g0.4g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g466kcal29.2g36g15.6g31.4g
Valittu annoskoko1250g233kcal14.6g18g7.8g15.7g
Annoskoko puolitettuna625g117kcal7.3g9g3.9g7.9g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743