Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g272g391kcal59.7g0g16.3g0g
Rypsiöljy rainbow5.4g49kcal0g0g5.4g0g
Parsakaali brokkoli 109g38kcal5g2.1g0.3g2.7g
Porkkana 109g36kcal0.7g6g0.2g2.8g
Sipuli (kuorittu)72g20kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Hillosipuli, Rainbow29g10kcal0.3g2g0g0g
Paprika, punainen72g19kcal0.7g3.3g0.3g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.9g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.2g18kcal0.9g0.1g1.6g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%54g43kcal1.7g3.3g2.7g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g72g116kcal5.8g3.6g8.7g1.1g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g11g39kcal1.4g7.6g0.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 434g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1562kcal154.6g64g71.6g19.4g
Valittu annoskoko1250g781kcal77.3g32g35.8g9.7g
Annoskoko puolitettuna625g391kcal38.7g16g17.9g4.9g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493