Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow792g159kcal23.8g15.8g0g19.8g
Oliiviöljy 18g156kcal0g0g17.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä88g159kcal2.4g10.6g12.3g0g
Vuohenjuusto President176g454kcal33.5g0.9g35.2g0g
Valkoviini kuiva 176g121kcal0.5g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2097kcal120.4g56.8g130.2g39.6g
Valittu annoskoko1250g1048kcal60.2g28.4g65.1g19.8g
Annoskoko puolitettuna625g524kcal30.1g14.2g32.6g9.9g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744