Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]129g435kcal15.5g0g47.7g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 129g155kcal21.2g0g7.7g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty516g722kcal26.6g144.1g3.5g17.5g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g19g124kcal0.2g0.6g13.7g0g
Soijakastike 13g7.8kcal0.7g1.2g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)26g103kcal7.5g0g8.2g0g
Kananmuna kuoreton 142g202kcal17.7g0.4g14.5g0g
Parmesan formaggio da pasta13g59kcal5.2g0g4.3g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 6.4g19kcal0.7g1g1.4g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g258g284kcal7.7g16.8g20.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4218kcal206g328.2g243.2g35g
Valittu annoskoko1250g2109kcal103g164.1g121.6g17.5g
Annoskoko puolitettuna625g1055kcal51.5g82.1g60.8g8.8g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853