Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 313g56kcal1.8g7.8g1.3g2.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g313g1219kcal0g306.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g313g88kcal1.9g18.6g0.6g7.8g
Raparperi 313g105kcal2.2g17.2g0.3g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2936kcal11.8g699.8g4.4g28.8g
Valittu annoskoko1250g1468kcal5.9g349.9g2.2g14.4g
Annoskoko puolitettuna625g734kcal3g175g1.1g7.2g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731