Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 8.7g59kcal2.3g0.6g5g1.1g
Kirjolohifilee 510g844kcal85.5g0g56.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.6g4.3kcal0.2g0.8g0g0g
Valkosipuli 4.1g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Paprika punainen 174g51kcal1.6g7.8g0.7g3.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g66g19kcal0.4g3.9g0.1g1.7g
Juuriselleri 77g24kcal1g3.5g0.2g2.4g
Inkivääri, tuore, silputtu15g12kcal0.3g2.7g0.1g0.3g
Purjosipuli 102g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Rypsiöljy 28g244kcal0g0g27.6g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 245g328kcal6g69.9g0.7g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3245kcal200.6g188g181.4g36.4g
Valittu annoskoko1250g1623kcal100.3g94g90.7g18.2g
Annoskoko puolitettuna625g811kcal50.2g47g45.4g9.1g
Arvot/100g100g130kcal8g7.5g7.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785