Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 165g48kcal1.6g7.6g0.5g3g
Porkkana 247g81kcal1.5g13.7g0.5g6.3g
Juuriselleri 41g13kcal0.5g1.9g0.1g1.3g
Peruna, vanha, kuorittu 329g250kcal6.2g51g0.7g3.3g
Sipuli 41g12kcal0.5g2g0.1g0.7g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta329g16kcal0.7g1.3g1.3g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas82g230kcal15.6g0g18.1g0g
Persilja 16g4.5kcal0.2g0.2g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1310kcal53.6g155.4g42.6g31.8g
Valittu annoskoko1250g655kcal26.8g77.7g21.3g15.9g
Annoskoko puolitettuna625g328kcal13.4g38.9g10.7g8g
Arvot/100g100g52kcal2.1g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390