Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g282g79kcal1.7g16.8g0.6g7g
Peruna, vanha, kuorittu 169g129kcal3.2g26.2g0.3g1.7g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Kesäkurpitsa zucchini 113g20kcal0.6g2.8g0.5g0.8g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)11g26kcal2.1g1.5g1.3g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)56g265kcal6.8g4.1g24.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1071kcal30.2g108.2g55.2g21g
Valittu annoskoko1250g535kcal15.1g54.1g27.6g10.5g
Annoskoko puolitettuna625g268kcal7.6g27.1g13.8g5.3g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704