Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g952g571kcal14.3g123.8g1g8.6g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)260g86kcal8.6g12.8g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g15g48kcal0g0.4g5.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original15g10kcal0.6g1.2g0.4g0.4g
Suola, annos 3g7.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1431kcal47g276.4g14.2g18g
Valittu annoskoko1250g715kcal23.5g138.2g7.1g9g
Annoskoko puolitettuna625g358kcal11.8g69.1g3.6g4.5g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105