Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g604g1027kcal114.7g0g60.4g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g302g242kcal7.9g12.1g18.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g85g245kcal6.8g39.7g6.8g9.3g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)91g126kcal10.1g0.4g9.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g3g0.1g0.4g
Herne-maissi-paprika, Rainbow151g121kcal6.3g19.6g1.4g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3558kcal294.4g149.6g192.4g28.8g
Valittu annoskoko1250g1779kcal147.2g74.8g96.2g14.4g
Annoskoko puolitettuna625g890kcal73.6g37.4g48.1g7.2g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148557