Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.752g2633kcal100.1g511.6g18.1g28.6g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g382g649kcal57.3g0g45.8g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl35g313kcal0g0g34.7g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 69g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7190kcal314.8g1023.2g197.2g57.2g
Valittu annoskoko1250g3595kcal157.4g511.6g98.6g28.6g
Annoskoko puolitettuna625g1798kcal78.7g255.8g49.3g14.3g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148793