Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino186g632kcal42.8g98.6g6.9g11.2g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g298g194kcal38.7g6g0.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha298g494kcal56.5g0g29.8g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g78g33kcal7.7g0.3g0.1g0g
Vesi372g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g19g5kcal0.2g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2715kcal291.8g211.6g75.4g22.6g
Valittu annoskoko1250g1358kcal145.9g105.8g37.7g11.3g
Annoskoko puolitettuna625g679kcal73g52.9g18.9g5.7g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148930