Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 465g354kcal8.7g72.1g0.9g4.7g
Lanttu 82g24kcal0.8g3.8g0.2g1.5g
Porkkana 124g41kcal0.8g6.9g0.2g3.2g
Soijakastike 56g34kcal2.9g5.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 357g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g15g81kcal0g0g9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1566kcal83.4g176.4g50.6g18.8g
Valittu annoskoko1250g783kcal41.7g88.2g25.3g9.4g
Annoskoko puolitettuna625g392kcal20.9g44.1g12.7g4.7g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877