Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 353g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 317g242kcal6g49.2g0.6g3.2g
Bataatti, kuorittu 212g171kcal3.3g35.6g0.1g6.3g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 212g72kcal2.3g11.4g0.4g6.1g
Lihaliemikuutio Maggi16g44kcal1.4g1.1g3.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%71g78kcal1.9g1.9g7.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto71g198kcal13.4g0g15.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1607kcal56.6g198.4g54.6g31.2g
Valittu annoskoko1250g804kcal28.3g99.2g27.3g15.6g
Annoskoko puolitettuna625g402kcal14.2g49.6g13.7g7.8g
Arvot/100g100g64kcal2.3g7.9g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902