Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)321g273kcal19.3g48.2g0g10g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Kasvisliemikuutio 14g43kcal1.3g1.9g3.3g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 642g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto96g327kcal19.3g0g27.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.7g0.3g0.8g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 32g85kcal2g14.1g2.2g0.8g
Leipä, vaaleavarras26g57kcal2g11g0.4g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1775kcal95g191g68.6g39.6g
Valittu annoskoko1250g888kcal47.5g95.5g34.3g19.8g
Annoskoko puolitettuna625g444kcal23.8g47.8g17.2g9.9g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.6g2.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631