Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g226g904kcal16.5g140.1g31.6g2.7g
Kananmuna kuoreton 100g142kcal12.4g0.3g10.2g0g
Sokeri 192g780kcal0g191.9g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa362g362kcal39.8g10.8g18.1g0g
Karpalo 181g59kcal0.8g6.2g1.3g6g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio181g253kcal5.1g11.8g21.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g9g36kcal0g9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5072kcal149.2g740.2g165.8g17.4g
Valittu annoskoko1250g2536kcal74.6g370.1g82.9g8.7g
Annoskoko puolitettuna625g1268kcal37.3g185.1g41.5g4.4g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151239