Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g196g884kcal15.1g133.5g31.4g7.1g
Voi 55g396kcal0.6g0.2g44.3g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g218g774kcal12.7g6.5g77.4g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g218g589kcal17.5g26.2g43.6g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g327g360kcal1.6g49.1g16.4g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 65g196kcal0g13.7g9.7g0g
Kahvilikööri65g188kcal0g21.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini8.7g31kcal7.5g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.7g35kcal0g8.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g87g349kcal0g87.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7600kcal110g693.2g445.6g14.2g
Valittu annoskoko1250g3800kcal55g346.6g222.8g7.1g
Annoskoko puolitettuna625g1900kcal27.5g173.3g111.4g3.6g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152743