Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit566g96kcal9g12.4g1.1g10.7g
Nakki, keskiarvo 136g317kcal15.5g1.6g28g0g
Flora margariini 60, annos 10g34g183kcal0.1g0.1g20.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g97kcal2.9g19.8g0.3g1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen453g149kcal14.9g22.2g0g0g
Aurajuusto34g115kcal6.8g0g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1916kcal98.4g112.2g119.2g23.4g
Valittu annoskoko1250g958kcal49.2g56.1g59.6g11.7g
Annoskoko puolitettuna625g479kcal24.6g28.1g29.8g5.9g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140