Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 126g127kcal1.6g6.1g10.3g2.2g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 113g86kcal5.1g14.6g0.2g1.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g628g377kcal6.3g28.3g25.1g3.8g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)364g401kcal91.1g0g3.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2208kcal208.2g98g103.6g14.2g
Valittu annoskoko1250g1104kcal104.1g49g51.8g7.1g
Annoskoko puolitettuna625g552kcal52.1g24.5g25.9g3.6g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481