Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g318g89kcal1.9g18.9g0.6g8g
Peruna, keskikokoinen 60g95g57kcal1.4g12.4g0.1g0.9g
Inkivääri, tuore, silputtu10g7.6kcal0.2g1.7g0.1g0.2g
Lehtiselleri 25g3.2kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 636g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%64g102kcal1.7g1.7g9.5g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl32g24kcal1.3g2.5g1g0g
Sipuli (kuorittu)57g16kcal0.7g2.7g0.1g1g
Rypsiöljy 13g113kcal0g0g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g822kcal15g80.4g48.4g20.8g
Valittu annoskoko1250g411kcal7.5g40.2g24.2g10.4g
Annoskoko puolitettuna625g206kcal3.8g20.1g12.1g5.2g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944