Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 54g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g118g33kcal0.7g7g0.2g2.9g
Peruna, keskikokoinen 60g109g65kcal1.6g14.1g0.1g1g
Bataatti, kuorittu 109g88kcal1.7g18.3g0.1g3.3g
Rypsiöljy 25g224kcal0g0g25.4g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)227g79kcal3.6g15.6g0.2g3.2g
Vesi453g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g10g25kcal0.6g0.8g2.1g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g145g500kcal36.3g87g3.2g14.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2064kcal90.4g290.8g62.8g51.6g
Valittu annoskoko1250g1032kcal45.2g145.4g31.4g25.8g
Annoskoko puolitettuna625g516kcal22.6g72.7g15.7g12.9g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.6g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959