Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Porkkana 88g29kcal0.5g4.9g0.2g2.2g
Lehtiselleri 59g7.5kcal0.7g0.6g0.1g0.6g
Rypsiöljy 18g156kcal0g0g17.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g41g30kcal1.8g5.3g0.1g0g
Kalaliemi laimennettu 587g18kcal0g1.8g1.2g0g
Kirjolohifilee 235g388kcal39.3g0g25.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton12g2.5kcal0g0.2g0g0g
Maustekurkku88g15kcal0.6g2.6g0.1g1.6g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g12g1.9kcal0.4g0.1g0g0.1g
Persilja 24g6.4kcal0.3g0.3g0g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1354kcal89.4g40g90.6g15.8g
Valittu annoskoko1250g677kcal44.7g20g45.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna625g339kcal22.4g10g22.7g4g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223