Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.362g977kcal36.2g180.8g12.7g10.9g
Purjosipuli 289g66kcal5.2g6.9g0.6g6.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl19g169kcal0g0g18.8g0g
Ruokakerma Valio 5%289g174kcal3.5g8.1g14.5g0g
Mustapippuri, annos 1g1.4g3.3kcal0.2g0.6g0g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)72g22kcal2.2g2.9g0.7g1.4g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 217g377kcal38.2g0g25.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3575kcal171g398.6g144.8g36.8g
Valittu annoskoko1250g1788kcal85.5g199.3g72.4g18.4g
Annoskoko puolitettuna625g894kcal42.8g99.7g36.2g9.2g
Arvot/100g100g143kcal6.8g15.9g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457