Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g295g59kcal7.4g3.5g1.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha315g522kcal59.8g0g31.4g0g
Tomaattimurska, 1 prk524g141kcal3.1g27.8g1g7.3g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.1g0.1g1.1g
Oliiviöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g3g10kcal0.3g2.3g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g15g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Timjami 2.6g7.4kcal0.2g0.7g0.2g1g
Basilika, kuivattu 3.9g10kcal0.6g0.8g0.2g1.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g33kcal1.6g0.2g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1833kcal147.8g77.2g101.4g22g
Valittu annoskoko1250g916kcal73.9g38.6g50.7g11g
Annoskoko puolitettuna625g458kcal37g19.3g25.4g5.5g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156267