Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä367g403kcal28.6g66g1.8g29.3g
Peruna, keskikokoinen 60g261g157kcal3.9g33.9g0.3g2.3g
Purjosipuli 57g13kcal1g1.4g0.1g1.2g
Persilja 8.1g2.2kcal0.1g0.1g0g0.7g
Sitruunamehu, laimentamaton8.1g1.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g16g143kcal0g0g16.3g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g4.9g4.7kcal0.1g0.9g0g0g
Valkosipuli 6.5g7.1kcal0.5g1.1g0g0.1g
Paprika punainen 163g48kcal1.5g7.3g0.7g3.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka196g20kcal2.2g1.6g0.4g2g
Feta, Arla Apetina 3%163g179kcal29.3g3.3g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1957kcal134.4g231.4g49g77.4g
Valittu annoskoko1250g979kcal67.2g115.7g24.5g38.7g
Annoskoko puolitettuna625g489kcal33.6g57.9g12.3g19.4g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.3g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449