Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis166g186kcal36.5g0g5g0g
Herne kuivattu 207g627kcal37.2g100.6g2.1g22.2g
Sipuli 36g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 830g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g4.1g10kcal0.5g0.1g0.9g0.1g
Voi 4.1g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1733kcal149.4g205.4g23g46.2g
Valittu annoskoko1250g867kcal74.7g102.7g11.5g23.1g
Annoskoko puolitettuna625g433kcal37.4g51.4g5.8g11.6g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110