Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g53g15kcal0.3g3.2g0.1g1.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
KEITTOJUURES Apetit pakaste160g42kcal1.4g7.7g0.5g3.7g
Peruna, vanha, kuorittu 40g30kcal0.8g6.2g0.1g0.4g
Vesi666g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.9g16kcal0.5g0.4g1.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5.3g14kcal0.7g0.6g1g0g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha107g177kcal20.2g0g10.7g0g
Kukkakaali, tuore160g32kcal2.9g3.5g0.5g2.9g
Chili paprika punainen5.3g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Persilja 13g3.6kcal0.2g0.1g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g698kcal56.2g50g28.6g20.4g
Valittu annoskoko1250g349kcal28.1g25g14.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna625g175kcal14.1g12.5g7.2g5.1g
Arvot/100g100g28kcal2.2g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876