Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 365g808kcal63.9g0g62g0g
Paprika, punainen91g23kcal0.8g4.2g0.4g1.8g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto228g639kcal43.3g0g50.2g0g
Sipuli (kuorittu)91g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g3g0.1g0.4g
Voitaikina Myllyn Paras 500g456g1756kcal27.8g135.5g123.2g7.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6542kcal276.8g294.2g472.2g23.2g
Valittu annoskoko1250g3271kcal138.4g147.1g236.1g11.6g
Annoskoko puolitettuna625g1636kcal69.2g73.6g118.1g5.8g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295